Levertijd, Verzendkosten & Betaalwijze

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. In de regel hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Artikelen die speciaal voor je gemaakt moeten worden zoals bedankjes en bedankkaartjes met tekst duren wat langer. Wij doen ons uiterste best om deze binnen één week na ontvangst van bestelling/betaling te verzenden. Indien wij een of meerdere onderdelen van een bedankje niet op voorraad hebben kan het wat langer duren. Als een levertijd langer gaat duren dan 14 dagen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van DHL Parcel.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt in geval van pakketpost altijd een mail van ons met het pakketnummer zodat je het pakje via internet kan volgen.

Nederland

Al onze pakketpost wordt verzorgt door DHL Parcel. Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf die je pakket in bijna alle gevallen binnen 24 uur thuisbezorgd. DHL hanteert 4 afleverpogingen. Ben je de eerste keer niet thuis dan ontvang je een briefje in de bus met daarop het tijdstip voor de tweede bezorging. Komt ook dat niet uit dan kan jezelf even contact opnemen en de aflevertijd/dag aanpassen. Wij kunnen bij DHL niet aangeven dat je pakket niet bij de buren mag worden afgegeven of dat je je pakket ergens wilt afhalen. Dit kan je na de eerste bezorgpoging zelf met DHL afspreken.

Pakketpost wordt door ons verzonden van dinsdag t/m vrijdag.
De kosten voor de bezorging van een DHL pakket is €  5.95 binnen Nederland.
Bestellingen boven €  75.00 worden in Nederland gratis bezorgd.

België

Ook in België levert DHL Parcel onze pakketten af. De kosten hiervoor zijn €  12.50 voor een pakket tot 2 kg en €  20.00 vanaf 2 kg.

Bij bestelling boven de € 125.00 word je pakket gratis door ons bezorgd. Ook dit verzenden wij via DHL Parcel. Je pakket wordt in dit geval door ons aangetekend verzonden. Houd er rekening mee dat een handtekening verplicht is bij ontvangst van je pakket.

Brievenbuspost zowel naar Nederland als naar België verzenden wij via PostNL. Bij brievenbuspost hanteren wij een tarief van €  3.25 tot 500 gram.


Betaalwijze

Als u een bestelling bij ons plaatst heeft u verschillende betaalmogelijkheden. We zetten ze hieronder even op een rijtje zodat u vooraf kunt zien waar u uit kunt kiezen.

 

1. iDEAL of Bancontact. 

Als u tijdens uw bestelling ervoor kiest om te betalen via iDEAL (Nederland) of Bancontact (België) dan krijgt u automatisch na het invullen van uw bestelformulier een inlogscherm van de door u gekozen (uw eigen) bank. In dit inlogscherm logt u in met uw eigen inloggegevens en u kunt zo via internet bankieren betalen. Wees niet bang dat uw gegevens onderschept kunnen worden want alle gegevens gaan via een beveiligde https verbinding.

 

2. Overschrijving via uw eigen bank.

U heeft de mogelijkheid om ervoor te kiezen het bedrag van uw bestelling zelf over te maken. Dit kan via internetbankieren, u logt dan zelf in op de webpagina van uw eigen bank en vult alle gegevens in om de betaling te kunnen doen. Dit houdt in het totaalbedrag, betaling op naam van KleinKadootje te Almere en ons rekeningnummer. Alle gegevens worden u automatisch toegemailt in onze factuur. Vergeet u aub niet uw factuurnummer te vermelden zodat wij bestelling en betaling aan elkaar kunnen koppelen. Uw bestelling wordt verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Deze betaling ontvangen wij graag binnen 7 dagen na de bestelling. Dit is ivm het gereserveerd houden van de door u bestelde artikelen.
Heeft u geen internetbankieren kunt u natuurlijk ook betalen via een overschrijvingsbewijs bij uw eigen bank.

 

© 2016 - 2022 't KleinKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel