Levertijd 

Ik verstuur uw bestelling altijd zo snel als mogelijk (na betaling). Voor bestaande artikelen uit voorraad is mijn levertijd één à twee werkdagen. Voor artikelen die ik voor u op bestelling maak, zoals bedankjes en bedankkaartjes met tekst, is mijn levertijd drie tot vijf werkdagen, afhankelijk van het artikel en de omvang van uw bestelling. Als van zeer omvangrijke bestellingen en/of de bewerkelijkheid van dit soort artikelen mijn levertijd naar verwachting langer is dan vijf werkdagen neem ik contact met u op om u hierover te informeren. Dat geldt ook voor onvoorziene omstandigheden waardoor mijn levertijd langer is dan verwacht. 

De verzending en bezorging van uw bestelling vindt plaats door PostNL. Ik kan geen toezeggingen doen over de tijd die PostNL nodig heeft voor bezorging nadat ik uw bestelling heb afgegeven voor verzending. 

Artikelen in luchtkussen enveloppen worden bezorgd door postbezorgers. Hiervoor bestaat geen track & trace mogelijkheid. Wel laat ik u via WhatsApp weten wanneer ik uw bestelling heb afgegeven voor verzending.

Artikelen in brievenbus doosjes en andere doosverpakkingen worden bezorgd door pakketbezorgers. Hiervoor ontvang u per e-mail een track & trace bevestiging nadat ik uw bestelling heb afgegeven voor verzending.
 

Verzendkosten 

De vermelde artikelprijzen in de webshop zijn inclusief btw maar exclusief verzendkosten.

Met ingang van 1 januari 2023 heeft PostNL haar verzendkosten verhoogd. Als gevolg daarvan heb ik de verzendkosten van 't KleinKadootje ook moeten verhogen.

Verzendkosten binnen Nederland

Luchtkussen enveloppe € 3,65 zonder track & trace.
Brievenbus doosje € 5,00 met track & trace. 
Pakketten tot 10 kg € 8,40 met track & trace. 
Pakketten tot 23 kg € 15,95 met track & trace. 

Gratis verzending boven € 75,00.

Verzendkosten van Nederland naar België 

Luchtkussen enveloppe niet mogelijk. 
Brievenbus doosje € 10,90 met track & trace. 
Pakketten tot 2 kg € 14,55 met track & trace. 
Pakketten tot 5 kg € 22,40 met track & trace. 
Pakketten tot 10 kg € 29,05 met track & trace. 
Pakketten tot 20 kg € 39,95 met track & trace.

Gratis verzending boven € 125,00.

Verzending 

Om het milieu te sparen, verspilling te voorkomen en de verzendkosten zo laag mogelijk te houden gebruik ik, met uitzondering van luchtkussen enveloppen, zoveel mogelijk eerder gebruikt verpakkingsmateriaal. Het kan daardoor voorkomen dat er andere bedrijfsnamen op dozen staan of dat dozen licht beschadigd zijn. Ik hoop hiervoor te mogen rekenen op uw begrip. 

Ik bereken geen kosten voor het verzendklaar maken en het voor verzending wegbrengen van bestellingen. Wel heb ik de btw kosten die ik als ondernemer moet afdragen aan de Belastingdienst doorberekend in de verzendkosten. Omdat particulieren geen btw betalen over de verzendkosten van PostNL zijn de verzendkosten inclusief btw zoals hierboven vermeld hoger dan door PostNL gepubliceerd. Ook hiervoor hoop ik te mogen rekenen op uw begrip.
 

Betaalwijze 

Voor uw bestelling kunt u kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden.

Online betalen via uw eigen bank. 

Vertrouwd, veilig en makkelijk met iDEAL (in Nederland) of Bankcontact (in België).

Overschrijving via internetbankieren bij uw eigen bank (keuze 'Vooraf overmaken'). 

U ontvangt automatisch per e-mail uw factuur met de benodigde gegevens (rekeningnummer IBAN: NL09INGB0006494396 t.n.v. KleinKadootje Almere). Vermeld bij uw overschrijving het op uw factuur vermelde factuurnummer zodat ik uw betaling en uw bestelling kan verifiëren. Na ontvangst van uw betaling neem ik uw bestelling in behandeling. 

Ik hanteer een betalingstermijn van drie dagen na ontvangst uw bestelling voor reservering van de door u bestelde artikelen. Als ik na drie dagen geen betaling van u heb ontvangen vervalt uw bestelling.  

 

Met vriendelijke groet, 
Ingrid Brouwer 

© 2016 - 2024 't KleinKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel