Laatste nieuws

 

10 december 2023

Door vervelende familieomstandigheden kan ik tijdelijk helaas geen bestellingen maken en verzenden. Ik hoop te mogen rekenen op uw begrip. 

Houd de webshop in de gaten. Als ik mijn werkzaamheden binnenkort hervat zal ik deze melding verwijderen. 

Tot dan mijn excuses voor het ongemak. 

Met vriendelijke groet,
Ingrid Brouwer


30 juli 2023

Het is vakantietijd.
In augustus 2023 worden geen bestellingen verzonden.
Houd kort na deze periode rekening met langere levertijd.

Met vriendelijke groet,
Ingrid Brouwer

 

20 februari 2023

Door omstandigheden worden ook vanaf zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart 2023 geen bestellingen verzonden.
Houdt kort na deze periode rekening met langere levertijd. 

Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Ingrid Brouwer

 

9 februari 2023

Vanaf zaterdag 11 februari tot en met zondag 19 februari 2023 worden geen bestellingen verzonden.
Houdt kort na deze periode rekening met langere levertijd. Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Ingrid Brouwer

 

15 januari 2023

Met ingang van 15 januari 2023 is de prijs voor de bedankkaartjes zonder tekst verhoogd van € 5,00 naar € 5,25 per 25 stuks.

Voor uw eigen tekst op een wit stickertje op de rechter binnenzijde van de bedankkaartjes wordt met ingang van 15 januari 2023 een meerprijs berekend van € 0,75 per 25 stuks.

 

14 januari 2023

Met ingang van 1 januari 2023 heeft PostNL haar verzendkosten verhoogd. Als gevolg daarvan heb ik de verzendkosten van 't KleinKadootje ook moeten verhogen.   

Behalve de verzendkosten zijn ook veel andere onkosten van 't KleinKadootje fors toegenomen en ben ik genoodzaakt de komende tijd ook de prijzen van artikelen in de webshop te verhogen.  

Desondanks zoek ik altijd naar mogelijkheden om de verzendkosten zo laag mogelijk en de artikelen van 't KleinKadootje scherp geprijsd te houden. 

Met vriendelijke groet,
Ingrid Brouwer 

 

23 november 2022

'Black Friday'-actie, vrijdag 25 november 2022:
10% korting op kerstbedankjes en kerstdecoratie.
Gebruik kortingscode BF22 bij uw bestelling.

 

9 februari 2022

Vanaf donderdag 10 februari tot en met zondag 20 februari 2022 worden geen bestellingen verzonden.
Houdt kort na deze periode rekening met langere levertijd. Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Ingrid Brouwer

 

2 augustus 2021

Vanaf donderdag 5 augustus tot en met dinsdag 24 augustus 2021 worden geen bestellingen verzonden.
Houdt kort na deze periode rekening met langere levertijd. Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Ingrid Brouwer

 

19 april 2021

Van donderdag 22 april tot en met zondag 2 mei 2021 worden geen bestellingen verzonden.
Houdt voor deze periode rekening met langere levertijd. Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Ingrid Brouwer

 

11 januari 2021

Voor Valentijnsdag heb ik twee nieuwe geschenkjes toegevoegd. Eén om per post te laten bezorgen en één om zelf te geven.

 

19 december 2020

Het kerstbedankje ‘Kubus met parelmoer choco choops’ is uitverkocht. Gisteren is de laatste bestelling hiervan verstuurd. 
De attente eigenaresse van een (afhaal)restaurant in Limburg heeft de resterende voorraad van 228 stuks in één keer besteld om de kerstbedankjes als extraatje aan haar klanten te geven bij het afhalen van hun bestellingen voor de kerstdagen.
 

13 december 2020

't KleinKadootje nu ook op LinkedIn.

 

12 december 2020

Geen versoepelingen in de 'corona situatie', wel de mogelijkheid om de kerstdagen (meerdere keren) in klein gezelschap met drie gasten door te brengen. Verras uw gasten met een persoonlijk kerstbedankje na de kerstlunch, het kerstdiner of gewoon zomaar.

Of geef uw klanten, medewerkers, collega's, vrijwilligers met een kerstbedankje een blijk van waardering in deze bijzondere periode.

Bestel op tijd. Het is erg druk bij webshops en er is veel vertraging bij bezorgers.

't KleinKadootje wenst u hele fijne kerstdagen.

 

20 november 2020

Het is zover!

Mijn eerste reeks nieuwe artikelen sinds mijn overname van ’t KleinKadootje, nu verkrijgbaar in mijn webshop. Huwelijks- en geboortebedankjes maar nu ook kerstbedankjes, omdat ik hoop op een verbetering van de ‘corona situatie’, de mogelijkheid om de kerstdagen in gezelschap door te brengen en verruiming van mogelijkheden voor de horeca.

Bestel op tijd. Er wordt drukte bij webshops en vertraging bij bezorgers verwacht.

Heeft u zelf specifieke ideeën of wensen voor kerstbedankjes? Laat het mij weten, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

 

31 oktober 2020

Behalve op Facebook is 't KleinKadootje vanaf nu ook te vinden op Instagram, Twitter en Pinterest. Nieuwsgierig? Klik snel op de icoontjes onder 'Social media' onderaan de webpagina.

Met regelmaat wordt klanten vanaf nu weer gevraagd naar hun oordeel over hun bestelling bij 't Kleinkadootje. Klik voor informatie over het WebwinkelKEUR-merk en klantbeoordelingen op het logo onder 'Klantbeoordelingen' onderaan de webpagina of op de banner aan de rand van het scherm.

Ook is het vanaf nu mogelijk in het 'Gastenboek' onderaan de webpagina een bericht te plaatsen of berichten van andere bezoekers en klanten te lezen.

Onverwacht veel werk na de overname van 't KleinKadootje had de afgelopen periode weinig zichtbare activiteit op de website als gevolg. Evengoed hebben veel klanten de webshop weten te vinden en heb ik veel bestellingen mogen leveren. Houdt de webshop de komende tijd in de gaten. Spoedig worden nieuwe artikelen aan het bestaande assortiment toegevoegd.

 

9 augustus 2020

SALE: laatste kans, nog één week!
De kortingen als gevolg van de overname van 't KleinKadootje gelden nog tot en met 15 augustus 2020.

 

2 augustus 2020

Achter de schermen werk ik er hard aan om 't KleinKadootje meer naar mijn persoonlijke voorkeur en ideeën vorm te geven. De komende tijd vinden daarom geleidelijk veranderingen plaats. Sla deze pagina op onder uw favorieten en kom geregeld eens een kijkje nemen om te zien wat er is veranderd.

Om te beginnen bied ik met ingang van 1 augustus 2020 Whatsapp-service. Als u dat prettig vindt kunt u nu ook via Whatsapp contact met mij opnemen voor vragen of opmerkingen.  Ik zie uw berichtje met belangstelling tegemoet. Natuurlijk kunt u ook nog  steeds bellen, e-mailen of een berichtje sturen via het contactformulier onder 'Contact'.

Een tweede belangrijke verandering is mijn keuze om niet langer bestellingen via DHL te verzenden. Naar aanleiding van meerdere slechte ervaringen van mijzelf en mijn naasten heb ik besloten om bestellingen bij 't KleinKadootje via PostNL te verzenden.  Als ik zorg en aandacht besteed aan uw bestelling wil ik dat de bezorging ook met zorg en aandacht plaatsvindt zodat u uw bestelling op de juiste wijze en in goede staat ontvangt.

 

1 juli 2020

Op 1 januari 2005  is Anita Hellemons gestart met 't KleinKadootje.  Na ruim 15 jaar heeft zij besloten  te stoppen.

Maar 't KleinKadootje gaat door!   

Met ingang van 1 juli 2020  heb ik 't KleinKadootje van Anita  overgenomen. Voor mij is hiermee een wens in vervulling gegaan. Mijn eigen webshop met onder andere veel zelfgemaakte kleine kadootjes en bedankjes voor diverse gelegenheden. Mijn streven is het succes van 't KleinKadootje voort te zetten.

Met vriendelijke groet,
Ingrid Brouwer

 

 

© 2016 - 2024 't KleinKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel