9 augustus 2020

SALE: laatste kans, nog één week!
De kortingen als gevolg van de overname van 't KleinKadootje gelden nog tot en met 15 augustus 2020.

 

2 augustus 2020

Achter de schermen werk ik er hard aan om 't KleinKadootje meer naar mijn persoonlijke voorkeur en ideeën vorm te geven. De komende tijd vinden daarom geleidelijk veranderingen plaats. Sla deze pagina op onder uw favorieten en kom geregeld eens een kijkje nemen om te zien wat er is veranderd.

Om te beginnen bied ik met ingang van 1 augustus 2020 Whatsapp-service. Als u dat prettig vindt kunt u nu ook via Whatsapp contact met mij opnemen voor vragen of opmerkingen.  Ik zie uw berichtje met belangstelling tegemoet. Natuurlijk kunt u ook nog  steeds bellen, e-mailen of een berichtje sturen via het contactformulier onder 'Contact'.

Een tweede belangrijke verandering is mijn keuze om niet langer bestellingen via DHL te verzenden. Naar aanleiding van meerdere slechte ervaringen van mijzelf en mijn naasten heb ik besloten om bestellingen bij 't KleinKadootje via PostNL te verzenden.  Als ik zorg en aandacht besteed aan uw bestelling wil ik dat de bezorging ook met zorg en aandacht plaatsvindt zodat u uw bestelling op de juiste wijze en in goede staat ontvangt.

 

1 juli 2020

Op 1 januari 2005  is Anita Hellemons gestart met 't KleinKadootje.  Na ruim 15 jaar heeft zij besloten  te stoppen.

Maar 't KleinKadootje gaat door!   

Met ingang van 1 juli 2020  heb ik 't KleinKadootje van Anita  overgenomen. Voor mij is hiermee een wens in vervulling gegaan. Mijn eigen webshop met onder andere veel zelfgemaakte kleine kadootjes en bedankjes voor diverse gelegenheden. Mijn streven is het succes van 't KleinKadootje voort te zetten.

Met vriendelijke groet,
Ingrid Brouwer

 

 

© 2016 - 2020 't KleinKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel